mandag 28. oktober 2013

Ledig stilling i Nordstrandkoret (Oslo)

Nordstrandkorets dirigent skal slutte, og vi søker derfor etter ny dirigent / musikalsk leder for tiltredelse fra januar 2014.
Nordstrandkoret er et blandet kor, et "voksenkor" med ca 30 medlemmer. Koret har sine røtter tilbake til Nordstrand Mandskor som ble stiftet i 1915. Vi er glade i å synge og har et hyggelig og sosialt miljø. Koret deltar gjerne ved landsfestiveler, har små konserter i nærområdet og en større adventskonsert annet hvert år. Vi har lagt opp til utenlandstur ca hvert tredje år.
Repertoaret er bredt og omfatter kirkemusikk, folkeviser, barbershop-sanger, musikaler og viser.  Koret har øvelser hver mandag kl 19:00 – 21:30 i Lambertseter kirke i Oslo.
Nordstrandkoret søker etter en dirigent / musikalsk leder som kan motivere og inspirere oss til å vedlikeholde det vi kan i dag og, ikke minst, til å videreutvikle oss. Koret ønsker spennvidde i repertoaret, og vi er innstilt på at dirigenten skal gi oss utfordringer og stille krav til oss. Vi søker etter en dirigent som har korfaglig utdannelse/bakgrunn og/eller erfaring.
Lønn etter avtale.
Søknad sendes innen 15. november 2013 til: Siv Ulleberg Johnsen på epost: sivogper@gmail.com  
Ved eventuelle spørsmål, ring: Siv 98640676 eller Heidi Kjølstad 90520234.