lørdag 14. juni 2014

Stilling ledig: Sandefjord Blandede Kor (Vestfold)

Sandefjord Blandede Kor er et meget veldrevet og godt organisert kor. 

Koret har en stolt historie, og ble grunnlagt allerede i 1922. Men vi har evnet å følge med i tiden, og skaper begeistring med moderne og varierte repertoar på konsertene våre. 

Vi kaller oss til daglig for SaBla Bra Kor. Og dette merkenavnet skal vår nye dirigent hjelpe oss med å ta til stadig nye høyder. Etter å ha vokst med ca 20 medlemmer de siste 18 månedene, teller koret i dag rundt 70 sangere, godt fordelt på alle stemmegrupper. 

Vi søker nå ny dirigent for første gang på 28 år. Som vår nye dirigent og musikalske leder har du solid musikkfaglig bakgrunn, spiller piano, og har erfaring som kordirigent. Vi speider etter deg som også har kunnskaper om sangpedagogikk, og som ønsker å ta del i, videreføre og forsterke vårt flotte sangmiljø, og den gode utviklingen koret er inne i. 

Koret har gjerne to hovedkonserter i året. Vårkonsert har blitt en fast tradisjon for oss. På slutten av året veksler vi mellom høstkonserter og julekonserter. Våre egne sangere er gjerne solister når de ønsker det. Men vi har også konserter der vi leier inn profesjonelle solister og entertainere. Vi liker godt å opptre sammen med gode musikere, og får gode tilbakemeldinger på helhet og musikalsk kvalitet på korets framføringer. Til vårkonserten i 2015 har vi alliert oss med selveste Sandefjord Storband, og sammen med dem skal vi levere et kjempeshow i Hjertnes Kulturhus.

Vi holder til i en av Vestfolds flotteste byer, med et meget aktivt og variert kulturliv som vi er veldig stolte av. Det er under halvannen times biltur til Oslo. Fra Torp flyplass har vi flyforbindelser til en rekke land og byer i Europa. Vi har også fergeforbindelse med Sverige. Kort sagt: Her kan vi leve og ha det godt sammen i vårt SaBla Bra Kor, samtidig som det er fort gjort å ta seg en svipptur til utlandet eller hovedstadens fristelser 

Vi øver hver tirsdag fra 19.30 - 22.00 på Herredshuset i Sandefjord.

Honorar: Etter avtale

Søknadsfrist: Snarest, og innen 21. juni 2014

Tiltredelse: August 2014

Søknad og CV sendes til: ragnar@bjerkseth.org

Har du spørsmål? Da må du ikke nøle, men snarest ta kontakt med korets leder Ragnar Sten Bjerkseth (957 50 124), eller vår avtroppende dirigent og musikalske leder Ole Ramsøy (995 92 253)

Les mer om oss på SaBlaBraKor.no eller SandefjordBlandedeKor.no