onsdag 14. januar 2015

Stilling ledig: Storhamar Blandede Kor (Hedmark)

Storhamar Blandede Kor ble startet i 1944 og er et blandet kor med ca. 60 sangere fra Hamarregionen.

Korets repertoar er meget allsidig og omfatter både pop-låter, evergreens, kirkemusikk og klassiske korverk. Koret har gjennomført flere konsertprosjekt innenfor de fleste sjangere. Vi har blant annet gjennomført et større musikalprosjekt i Hamar med fire helaftens forestillinger. I september i fjor hadde vi seminar og konsert i Hamar kulturhus sammen med The Real Group. Vi har også deltatt i flere konkurranser og festivaler både innenlands og utenlands.

Vårt ambisjonsnivå er å være et «en gang i uka»-kor supplert med et helgeseminar om våren og et om høsten. I tillegg kommer ekstraøvelser i forbindelse med konserter. Ordinære øvelser er hver onsdag.

Dirigenten har det overordnede musikkfaglige ansvaret for koret. Vi ønsker oss en dyktig, inspirerende og humørfylt dirigent med utdanning og erfaring innen kordireksjon og sangpedagogikk, og som behersker de fleste sjangre.

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju og eventuelt prøvedireksjon med koret. Honorar etter avtale.

For nærmere opplysninger kontakt korets leder Stein Hansen tlf. 930 22 448 eller leder i musikkutvalget Sven Anders Haugtomt tlf. 913 45 062.

Søknad sendes Storhamar blandede kor.
Postadresse: Hedmarksgata 37, 2315 Hamar.
E-post: stein.hansen@hedmark.org.
Søknadsfrist: 2.2.2015.